Kerst 2021

Kerst 2021 Op twee locaties feest vandaag! We mochten voor 160 daklozen de Lunch verzorgen in de tijdelijke opvang. Ragout pasteitje, saté met pindasaus en uitjes, stokbrood met kruiden boter en een heerlijk belegd broodje en een plak kerststol. en alles huisgemaakt! Ze waren blij, proefde de liefde en hebben gesmuld! s' Avonds bezochten we de buitenslapers op straat. Voor hen een 5 delig huisgemaakte Indische rijsttafel, en voor iedereen een goed gevuld cadeautasje. Het was voor iedereen inclusief het team een geweldige kerstfeest! Natuurlijk ook het evangelie gebracht. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Thank you Jesus🙏 

Dit is Nancy. Ze is 33 jaar dakloos geweest. En ze heeft nu een huis. Dank U Jezus🙏😍 In een moeilijke periode kreeg ze een ontmoeting met Jezus. Dit veranderde haar leven. Ze heeft zich laten dopen. Ze dankt de Heer dagelijks en is zo dankbaar! Het geweldige team van Stichting De Vriend heeft geholpen haar spulletjes bij elkaar te krijgen. Ze bidden met en voor haar. Ivette neemt haar mee naar de kerk omdat ze dit graag wil. Zo trots op alle vrijwilligers van Stichting De Vriend!! Hun liefde, compassie, inzet en bereidheid om steeds maar door te gaan. Weer of geen weer! Ik wil ze bij deze even graag in het zonnetje zetten. Deze harde werkers die met zoveel vreugde en zonder klagen de Heer dienen. 

Hou van jullie ❤️🙏❤️

0:00
0:00


Stichting De Vriend helpt de daklozen met woord en daad. Dankzij uw gift helpen we met elkaar, de daklozen de winter door. Uw hulp blijft nodig. Elke steun en bijdrage is kostbaar en welkom. Dank u wel 🙇🏻‍♀️

Wereld Daklozendag 2021

Event Daklozendag was een groot succes. De catering verzorgd door Stichting De Vriend werd zeer gewaardeerd. Wel 120 mensen die meerdere keren opschepten.

Jezus zei:

"35 Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven. Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven. Ik was een vreemdeling en u hebt Mij in uw huis uitgenodigd. 36 Ik had niets om aan te trekken en u hebt Mij kleren gegeven. Ik was ziek en u hebt Mij opgezocht. Ik zat in de gevangenis en u bent bij Mij geweest.' 37 Deze goede mensen zullen vragen: 'Here, wanneer hebben wij gezien dat U honger had en hebben wij U te eten gegeven?

Of dat U dorst had en hebben wij U te drinken gegeven? 38 Of dat U een vreemdeling was en hebben wij U geholpen? Of dat U niets had om aan te trekken en hebben wij U kleren gegeven? 39 En wanneer was U ziek of zat U in de gevangenis en hebben wij U bezocht?' 40 Ik zal tegen hen zeggen: 'Toen u dit voor één van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij

.