Event💥 dit jaar hadden we bedacht om de verjaardag van alle dak en thuislozen tegelijk te vieren. Slingers ballonnen, muziek, veel eten satéschotel, salade toetjes gebak drinken en natuurlijk voor iedereen een cadeautje( dynamo zaklamp) en een handgeschreven kaart. Een dag om te laten weten hoe waardevol en geliefd iedereen is .Zelfs de rode loper ontbrak niet. Het AD en Straatconsulaat hebben er nog een mooi stuk over geschreven. Een event vol liefde en gezelligheid!.

0:00
0:00

Promotiefilmje voor TV zender FAM 7.


Kerst vieren op straat met daklozen en Stichting De Vriend.


0:00
0:00

Promotiefilmje voor TV zender FAM 7.


Dec 2021 t/m 30 Maart 2022.

December 2021 tot Maart 2022 werden 160 dak en thuislozen oplopend tot 230 personen opgevangen in het Lozerhof door het Leger Des Heils. Door een heel fijne samenwerking konden wij Stichting De Vriend iedere week evangeliseren, een korte bijbelstudie geven en vragen beantwoorden. Dit gevolgd door een mooie Christelijke film die aansloot op het onderwerp. Velen openden hun hart voor de liefde van Jezus Christus. Mede door de liefdevolle opvang van Het Leger des Heils. 30 maart de dag voordat zij weer dakloos werden, hebben we de tijd die ze in de opvang verbleven afgesloten op een bijzondere manier. Stichting De Vriend heeft het avondbuffet oa 600 sate's verzorgt. Natuurlijk ook het Woord gedeeld en gebeden. Ook was er een geweldige worship band. Het was een goede tijd voor hen. Jammer dat ze weer op straat staan.

Dec 2021 t/m 30 Maart 2022.

Iedere week delen wij het evangelie. De dak en thuislozen kijken er naar uit en worden erdoor bemoedigd. Velen gaven hun hart al aan Jezus. Het is een voorrecht om Jezus te mogen dienen.

Dec 2021 t/m 30 Maart 2022.

Deel van het bestuur tevens vrijwilligers. We dienen allemaal met vreugde!

Bijzondere verjaardagen vieren we natuurlijk met de Dak en thuislozen! Ivette werd 50🥳🥳 . We hebben gezongen en met elkaar feest gevierd!

Dec 2021 t/m 30 Maart 2022.

Dit jaar werden we uitgenodigd door de kerk De Goede Herder. Wat fijn dat we mochten vertellen wat Stichting De Vriend doet ten behoeve van de dak en thuislozen! God zo dankbaar voor Zijn genade en dat wij nu behoren tot één van hun zending projecten. We zien Gods hand door alles heen werken. We danken God en De Goede Herder voor al de voorzieningen.

Wilt u als kerk ook meer weten van de activiteiten van Stichting De Vriend, bel gerust voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Kerst 2021

Kerst 2021 Op twee locaties feest vandaag! We mochten voor 160 daklozen de Lunch verzorgen in de tijdelijke opvang. Ragout pasteitje, saté met pindasaus en uitjes, stokbrood met kruiden boter en een heerlijk belegd broodje en een plak kerststol. en alles huisgemaakt! Ze waren blij, proefde de liefde en hebben gesmuld! s' Avonds bezochten we de buitenslapers op straat. Voor hen een 5 delig huisgemaakte Indische rijsttafel, en voor iedereen een goed gevuld cadeautasje. Het was voor iedereen inclusief het team een geweldige kerstfeest! Natuurlijk ook het evangelie gebracht. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Thank you Jesus🙏 

Dit is Nancy. Ze is 33 jaar dakloos geweest. En ze heeft nu een huis. Dank U Jezus🙏😍 In een moeilijke periode kreeg ze een ontmoeting met Jezus. Dit veranderde haar leven. Ze heeft zich laten dopen. Ze dankt de Heer dagelijks en is zo dankbaar! Het geweldige team van Stichting De Vriend heeft geholpen haar spulletjes bij elkaar te krijgen. Ze bidden met en voor haar. Ivette neemt haar mee naar de kerk omdat ze dit graag wil. Zo trots op alle vrijwilligers van Stichting De Vriend!! Hun liefde, compassie, inzet en bereidheid om steeds maar door te gaan. Weer of geen weer! Ik wil ze bij deze even graag in het zonnetje zetten. Deze harde werkers die met zoveel vreugde en zonder klagen de Heer dienen. 

Hou van jullie ❤️🙏❤️

0:00
0:00


Stichting De Vriend helpt de daklozen met woord en daad. Dankzij uw gift helpen we met elkaar, de daklozen de winter door. Uw hulp blijft nodig. Elke steun en bijdrage is kostbaar en welkom. Dank u wel 🙇🏻‍♀️

Wereld Daklozendag 2021

Event Daklozendag was een groot succes. De catering verzorgd door Stichting De Vriend werd zeer gewaardeerd. Wel 120 mensen die meerdere keren opschepten.

Jezus zei:

"35 Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven. Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven. Ik was een vreemdeling en u hebt Mij in uw huis uitgenodigd. 36 Ik had niets om aan te trekken en u hebt Mij kleren gegeven. Ik was ziek en u hebt Mij opgezocht. Ik zat in de gevangenis en u bent bij Mij geweest.' 37 Deze goede mensen zullen vragen: 'Here, wanneer hebben wij gezien dat U honger had en hebben wij U te eten gegeven?

Of dat U dorst had en hebben wij U te drinken gegeven? 38 Of dat U een vreemdeling was en hebben wij U geholpen? Of dat U niets had om aan te trekken en hebben wij U kleren gegeven? 39 En wanneer was U ziek of zat U in de gevangenis en hebben wij U bezocht?' 40 Ik zal tegen hen zeggen: 'Toen u dit voor één van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij

.